collage-julbord-1200x200

Julbord

Kajutans fantastiska julbord serveras julen 2019 Från 23 Nov till 21 Dec.

Minst 12 sorters heminlagd sill. Stekt inlagd sill, Kajutans goda sillåda, Sillsallad.

Potatis, Ägg, Laxpaté, Laxmousse, Rödbetssallad, Gravad lax med hovmästarsås, Saffransgravad lax,
Varmrökt Lax med örtagårdsås.
Varmrökt makrill, Kallrökt lax, Najadlax.

Rökt fårfiol, Rökt rådjursfiol,  Rostbiff med syltlök & rostad lök, Rökt kalkon, Mimosasallad, Potatissallad, Kalvsylta,, Pressylta, Hemlagad Skinka med senap, Rökt älgkorv, Lökkorv, Rökt lammkorv, Korvkaka med rårörda lingon, Leverpastej med gurka, Viltpaté med cumberlandsås, Janssons Frestelse, Köttbullar, Prinskorv, Revben.

Brunkål, rödkål, Omelett med svampstuvning, Lutfisk, Dopp i grytan.

Till detta:
Kajutans Hembakta Bröd, Vörtbröd, Knäckebröd, Smör, Whiskycheddarost, Brieost, Gorgonzola, Färskost, Kex, Druvor.

Ris á la Malta med saftsås.
Hemlagad småländsk ostkaka med sylt och grädde.
Kaffe , Pepparkakor, hemkokt knäck, dadlar, fikon, frukt och nötter.

Pris
425:-
Barn 20:-/år

Sittningar

Sittningar 2019
Onsdag 4/12 kl 18.30 Platser finns
Torsdag 5/12 kl 18.30 Fullsatt

Fredag 6/12 18.30  Fullsatt
Lördag 7/12 15.00 Fåtal platser finns
Lördag 7/12 18.30 Fåtal platser finns
Söndag 8/12 13.00 Platser finns
Torsdag 12/12 18.30 Fåtal platser finns
Fredag 13/12 18.30 Platser finns
Lördag 14/12 18.30 Fåtal platser finns
Söndag 15/12 13.00 Fåtal platser finns
Tisdag 17/12 kl 12.00 Platser finns
Fredag 20/12 18.30 Fullsatt
Lördag 21/12 18.30 Fåtal platser finns

Det tillkommer sittningar efterhand dom andra blir fullbokade

OBS! Beställ bord i god tid.

 

Att umgås och njuta av vår goda hemlagade julmat i mysig,
ombonad miljö har blivit ett uppskattat sätt att önska varandra en riktigt

God Jul!!!

Övriga dagar
För lite större sällskap, företag och föreningar kan vi öppna andra tider

Catering
Vill Ni ha Julbuffé i egna eller hyrda lokaler går detta också bra.
Hör gärna av er för julbordsförslag.

Titta gärna på vår Facebook-sida för färsk information.